Nacházíte se v archívu roku 2023 - aktuální ročník naleznete zde.

Regionální tržiště Černá louka

Prodejní trhy gastro i rukodělných výrobků regionálních značek ČR a domácí výroby. 

Trhy se uskuteční před vstupem do pavilonu A na Černé louce.

Trhy probíhají souběžně s prodejně-prezentačním festivalem udržitelné módy, oděvních a bytových doplňků ReFashanda.

Provozní doba trhů:

pátek 31.3. 9:00 - 18:00

sobota 1.4. 9:00 - 17:00

Plán prostoru před halou včetně prodejců.

Plán vstupní haly včetně prodejců.

Kdo se na akci představí?

Výběrová čerstvá káva, čepované prosecco, nealkoholické nápoje, ovoce v čokoládě, mini dezerty a mnoho dalšího.

Luxusní marmeládky, džemy a čatní spojené s ochutnávkou. Všechny vyráběné s láskou, nevšední invencí s ručním popisem v retro pákových skleničkách.

Zabýváme se výrobou dekorací, obrazů a nábytku z mumifikovaného mechu. Spolupracujeme s místními truhláři a samotný mech je dovážen ze skandinávských zemí. Největší výhoda mumifikovaného mechu je to, že je zcela bezúdržbový – není jej tedy potřeba zalévat, vystavovat dennímu světlu nebo zastřihovat. Mech si díky přírodním konzervantům zachovává svůj přirozený vzhled a barvu až 10 let!

Výroba drátovaných dekorací. PRO NEMOC ZRUŠENO

Jsme včelařská rodina včelařící několik desetiletí na území Moravskoslezského kraje. Díky získaným zkušenostem se snažíme o včelstva pečovat s co největší láskou a citem. Nabízíme Vám včelí produkty přímo od našich včelstev. Několik druhů medů, med v plástvích, výrobky z propolisu, výrobky z včelího vosku. Máte mlsné jazýčky, milujete kvalitní med, chcete si popovídat o včelách a jejich produktech, máte zájem se podívat  do nitra včelího života? Bude nám potěšením se s Vámi na Černé louce setkat.

Nabízíme výrobky z vlastní zahrady. Vyrábíme džemy,ovocné a bylinné sirupy, mícháme z nich limonády. Dále sušíme bylinky na čaje sbíráme semínka bylinek a zeleniny. To vše vám nabídneme.

Sady Životice, spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a svou více než třicetiletou aktivní činností si získala řady stálých a spokojených zákazníků. Celková plocha jabloňových sadů, kde pěstujeme různé odrůdy konzumních jablek činí téměř 70 hektarů. Díky nové výsadbě a obnově jabloňových sadů se nám dlouhodobě daří dosahovat nadprůměrných výnosů a vysoké kvality konzumních jablek, čímž jsme schopni konkurovat i na vyspělých trzích v
západních zemích.

Sháníte svatební dar, dárek k jubileu nebo neotřelý kousek do svého nového hnízdečka lásky? Rádi byste obdarovali svou drahou polovičku něčím originálním? Tak to jste u mne správně. U mých produktů máte jistotu, že stejné nenajdete u kámošky na komodě nebo u tchýně na jídelním stole. Každý kousek je ručně malovaný originál. Tak přijďte a přesvědčte se sami. Těším se na Vás!

Dřevo je má vášeň. Je úžasné vidět, co vše můžu z tohoto krásného přírodního materiálu zhotovit. Nabízím velké množství ručně vyráběných misek (až do průměru 60 cm!), šperků, váz apod., ale umím zhotovit i stoly, pergoly i jiné truhlářské výrobky. Nebráním se ani výzvám od zákazníků, které se dřevem jakkoli souvisí. Každý kus je díky ruční práci a ojedinělému materiálu originální a stejný na světě proto nenajdete. Výrobky jsou ošetřeny přírodním olejem nebo voskem, který dovolí dřevu nadále dýchat a zvýrazní jeho kresbu.

Výrobky z fimo hmoty a pryskyřice – náušnice pro alergiky (plast, rhodium, chirurgická ocel), náramky, náhrdelníky, prstýnky pro dospělé i děti, přívěsky na klíče, propisky atd., obrazy z pryskyřice.

Partner




Mediální partner

Pořadatelé ReFashion

Černá louka s.r.o.
Černá louka 3235
Ostrava - Moravská Ostrava
702 00
IČ: 26879280, DIČ: CZ26879280
www.cerna-louka.cz

 

 

Trojhalí Karolina
K Trojhalí 3361/5
Ostrava – Moravská Ostrava
702 00
IČ: 72089237, DIČ: CZ72089237
www.trojhali.cz

FESTIVAL REFASHION

Program, produkce a marketing
Jana Jílková
+420 606 035 557
jana.jilkova@cerna-louka.cz

Sociální sítě, web
Lucie Sembolová
+420 737 046 621
l.sembolova@gmail.com


 

FESTIVAL REFASHANDA

Program a produkce festivalu:
Jana Jílková
+420 606 035 557
jana.jilkova@cerna-louka.cz

Marketing festivalu:
Veronika Břicháčková
+420 727 813 655 
veronika.brichackova@cerna-louka.cz